Nieuwe Areanauten gezocht!

Komt dat zien: AREA071 zoekt weer nieuwe deelnemers. Areanauten..

Zoek jij een voordelige all inclusive werkplek in de grootste en gezelligste ondernemerscommunity van Leiden en regio? Een eigen vaste werkplek in het hart van ons concept. Volledig uitgerust met een bureau, stoel, rolblok, kast, ubercool stekkerblok met USB-poort, WIFI (glasvezel..) en alle zaken die je nodig hebt zijn inclusief. Zo bieden wij onze deelnemers de Areanauten kantoorbenodigdheden, gebruik van de vergaderruimtes 1 t/m 6, koffie/thee/fris/bier/wijn, gebruik leenauto’s, printen/kopieren/scannen, advies, ondersteuning, gezelligheid en steeds omvangrijker programma op het gebied van netwerk of kennis. Samen en toch alleen. Ruim 140 ondernemers gingen je voor en maken graag kennis met jou en jouw business. Datzelfde geldt uiteraard voor Arjan en mijzelf, de vrolijke initiatiefnemers van dit mooie concept. Je kunt met al jouw vragen bij ons terecht.

Ben jij die zzp-er, freelancer of (startende) ondernemer die maximaal wil renderen in een inspirerende omgeving? Die wel lusten wil, maar weinig lasten? Profiteer dan nu van onze hete zomeractie; 1 maand gratis proeven van de zomerse cocktail die AREA haar mensen biedt.. Vrijblijvend en daarna vaste prijs van 260 euro exclusief BTW per maand, natuurlijk altijd ook per maand opzegbaar.

We zien je snel!

Nieuwe partner, nieuw wagenpark!

Rebellen, dat zijn wij van AREA071 altijd al geweest.. We doen graag dingen anders dan anderen. We houden niet van gebaande paden. We accepteren geen vanzelfsprekendheid.

We zijn ontzettend trots en blij dat we per 31 januari 2018 een nieuwe en in die zin passende mobiliteitspartner hebben weten te strikken: Rebel Lease! Want: ‘Leasen kan niet alleen anders, maar vooral ook beter. Om die ambitie te realiseren, werkt Rebel Lease het liefst samen met ondernemende mensen die zichzelf telkens opnieuw uitvinden. Mensen die, net als wij, een gezonde toekomst voor ogen hebben en daar hard voor werken.

In samenwerking met HuurMij & Supershortlease hebben zij per direct 3 nieuwe leenauto’s aan onze Areanauten ter beschikking gesteld. Samen met Ivo Dietz (Rebel Lease) is deze topdeal tot stand gekomen en wij zien uit naar een langdurig en duurzaam partnerschap. We hebben  voor de (nabije) toekomst grote plannen! En zoals jullie weten, die maken wij meestal ook gewoon waar.. 😉

Nieuwe Areanauten gezocht!

Yes, we hebben bij AREA071 weer een paar plekjes beschikbaar voor nieuwe deelnemers. Zoek jij een voordelige all inclusive werkplek in een grote en heel gezellige ondernemerscommunity? Een eigen vaste werkplek in het hart van ons concept. Volledig uitgerust met een bureau, stoel, rolblok, kast, ubercool stekkerblok met USB-poort, WIFI (glasvezel..) en alle zaken die je nodig hebt zijn inclusief. Zo bieden wij onze deelnemers de Areanauten kantoorbenodigdheden, gebruik van de vergaderruimtes 1 t/m 6, koffie/thee/fris/bier/wijn, gebruik leenauto’s, printen/kopieren/scannen, advies, ondersteuning, gezelligheid en steeds omvangrijker programma op het gebied van netwerk of kennis. Samen en toch alleen. Alleen lunch is niet inclusief. Deze kun je per dag reserveren voor 11 uur ’s ochtends de dag zelf. Of je neemt gewoon een voordelig abonnement om aan te schuiven wanneer jij wilt. Maken ze thuis de lekkerste broodtrommeltjes? Dan eet je die gezellig met ons. Wat jij wilt. Ruim 130 ondernemers gingen je voor en maken graag kennis met jou en jouw business. Datzelfde geldt uiteraard voor Arjan en mijzelf, de gedreven initiatiefnemers van dit mooie concept. Je kunt met al jouw vragen bij ons terecht.

Ben jij die zzp-er, freelancer of (startende) ondernemer die maximaal wil renderen in een inspirerende omgeving? Die wel lusten wil, maar weinig lasten? Profiteer dan nu van onze warme kerstactie; 1 maand gratis proeven van het uitgebreide buffet dat AREA haar mensen biedt.. Vrijblijvend en daarna vaste prijs van 260 euro exclusief BTW per maand, natuurlijk per maand opzegbaar. Hap toe en je kunt meedoen aan de grootste en langste kerstlunch in de wereld van ondernemerschap; de AREA071 Kerstravaganza op donderdag 21 december 2017. Een passend slot van het jaar en vanzelfsprekend een optimaal begin van 2018.

We zien je snel!

AREA071 Trainingsaanbod JA Opleidingen

JA Trainingen verzorgt op de vermelde data (8 en 15 december 2017) trainingen bij AREA071. Kosten per training bedragen 125 euro exclusief BTW. Meer informatie en inschrijven via www.jaopeleidingen.nl

16 november 2017: AREA programma Nico Schraag, kicked off & follow up

Sessie 2 vindt morgen plaats en er zijn nog een tweetal plekken vrij. Zet 16 november 2017 vanaf 19.30 (start training. Inloop vanaf 19.00 uur) in jullie agenda. Voor net die extra stap richting succes. Wat gaan we morgen ook alweer doen? Dr. Nico Schraag, onder meer verbonden aan de Universiteiten van Twente en Groningen verzorgt een tweede sessie in de serie van workshops en masterclasses bij AREA071.

16 november aanstaande van 19.30 t/m 22.30 incluis borrel: OFFERTES: Hoe schrijf je het winnende voorstel. Offertes of voorstellen samenstellen, uitbrengen en via ‘first fitting’ zodanig begeleiden zodat de klant voor jou kiest is een steeds complexer wordend proces. Na deze avond breng je betere voorstellen uit, verbetert jouw timing en hetzelfde geldt voor offertebegeleiding en opvolging. En dus jouw succes!

Meld je dus nu aan via info@area071.nl. Voor Areanauten is de training kosteloos, voor iedere andere geinteresseerde wordt 98,50 euro inclusief BTW in rekening gebracht. Iedereen kan meedoen! Bij uitstek geschikt voor freelancers/zzp-ers en startups.

Finale LEF: 7 november 2017 @Leidse Schouwburg

De finale van LEF vindt dinsdag 7 november 2017 plaats in de Leidse Schouwburg, de koffie staat dan vanaf 19.15 uur klaar.

De drie finalisten nemen het dan tegen elkaar op, aan het einde van de avond weten we wie de winnaar van LEF 2017 is.

De finalisten zijn 1915 watches, Polariks en Vrendly. Inschrijven voor de finale kan via http://www.heblef.nl/bezoeken/

New Business : ’the NeXt Market’ Masterclass

Een masterclass met prof. Dr. Nico Schraag, donderdagavond 26 oktober 2017

Werktijd:  19.30 uur- 22.30 uur Area071 Leiderdorp

Kosten: 98,50 inclusief BTW (21%) per deelnemer

Na deze New Business : ’the NeXt Market’ training : ken en kun je:

 • De belangrijkste vormen van marktbewerking waardoor je duurzaam succes bouwt….
 • Je leert hoe je Netwerken als acquisitie instrument nummer 1 gaat waarderen, je voortaan effectiever Netwerkt en vooral: hoe je (v)aardiger Netwerkt met als resultaat: betere prospects    sneller afnemende klanten en meer ingangen.
 • Betere slimme netwerkvragen stellen en gelijk meer effectieve contacten opdoen, waardoor je gemakkelijker en sneller nieuwe relaties opbouwt.
 • Sneller ‘lead follow-up’ verbeteren en telefonische afspraken makkelijker maken doordat je: alle weerstanden leert overwinnen en zo meer vervolg afspraken en vervolg opdrachten krijgt.
 • Voortaan veel betere effectievere acquisitiegesprekken voeren die tot vervolginteresse en sneller zaken  doen leiden,  worden deze avond behandeld.

N.B.  Minstens 60% van de tijd worden praktijkgevallen getraind en krijg je: meer inzicht en zelfvertrouwen hoe je een acquisitietraject effectiever opzet en tot een succes maakt.

‘Als je nu voor eens en voor altijd wilt weten waardoor tot nu toe in je acquisitiekracht achterblijft    en hoe je hem in een avond versterkt, kom dan naar deze avond!’

‘Een puur praktijk Area 071 avond’  met prof. Dr. Nico Schraag, praktijkexpert, 42 jaar ondernemer  en al 31 jaar deeltijd Hoogleraar Universiteit Twente, Rijksuniversiteit Groningen en Universiteit Utrecht. Trefwoorden: Ondernemerschap, Entrepreneurial Sciences, start ups, snel succes…

Lustrum AREA071

Hierbij nodigen wij jullie van harte uit om samen met ons op 27 september een aantal feestelijke gelegenheden te vieren: Zo bestaan wij 5 jaar, openen wij één van de grootste zonnedaken van Zuid-Holland, openen wij onze nieuwbouw en er is ook nog de kick-off van de Leiderdorpse Ondernemersprijs (LOP). Kortom een programma van ’s middags tot ’s avonds met enkele formele momenten maar vooral bedoeld als een gezellige dag waarop iedereen vanuit de regio elkaar kan ontmoeten op het thema Ondernemerschap. Onze Areanauten (de huurders van AREA), onze partners en iedereen die op enige wijze aan dit thema en/of ons concept is verbonden zijn aanwezig. We hebben een volledig verzorgd programma, dus ook aan hapjes en drankjes geen gebrek. Laat je verrassen zoals we jullie ook bij onze opening in het pre ondernemerstijdperk van 2012 hebben verrast. Proef van AREA071. Hieronder het volledige programma, het staat jullie vrij om hierin selectief te shoppen of je gewoon lekker de hele dag te laten verzorgen en onder te dompelen in de wereld van ondernemerschap in de Leidse regio…

 

14.00 – 17.00 uur: Inloop gasten open huis @Unity (nieuwbouw) @MEET071 @AREA Cafe

 • AREA bestaat 5 jaar, de nieuwbouw is gereed en Unity heeft zijn nieuwe studio daar

15.00 uur: AREA movie theatre @LEVEL8 (auditorium)

 • Doorlopende filmvoorstelling

16.30 uur: Inloop gasten LOV Leiderdorp @MEET071

 • Vervroegde ontvangst van gasten van LOV (normaal vanaf 17.30) die graag opening zonnepanelen willen bijwonen

17.00 uur: #AREA5 Welkom door Bart Hoenen @LEVEL9 (grote zaal)

 • Welkom speech #AREA5

17.05 uur: Opening zonnepanelen door Olaf McDaniel @MEET071 Terras

 • Een van de grootste zonnepanelenparken op dak in Zuid-Holland wordt feestelijk geopend door Leiderdorpse wethouder Olaf McDaniel (PVDA/ Duurzaamheid)

18.00 uur: #AREA5 Birthday speech door Bart Hoenen

 • Ontvouwen plannen komende 5 jaar en aankondiging keynote

18.05 uur: Keynote speaker: Drs. Berend Dijkstra (Katholieke Universiteit Leuven)

 • Drs. Dijkstra is hoogleraar aan de Universiteit van Leuven (B) en is gespecialiseerd in het berekenen van effecten van ondernemerschap op wisselmarkten en in een veranderings- economie. Bekend van het in 2015 gepubliceerde populistische boek, “Wie wordt er rijk van sociale media?”

18.30 uur: LOV Leiderdorp netwerkbijeenkomst @MEET071 @LEVEL9

 • Netwerken onder het genot van hapje en drankje

18.45 uur: Kick off LOP (Leiderdorpse Ondernemersprijs) @MEET071 @LEVEL9

 • Opening nominatieronde LOP
 • Brassband

Storytelling bij AREA071

Op 10 maart haalt KRUKX (Lianne vd Kruk) een van de beste storytelling trainers van het land naar ons eigen AREA071. Die dag gaan we leren, oefenen en elkaar inspireren met mooie verhalen. Verwacht tips & tricks, concrete oefening, en wat voorbereiding. Met een goed verhaal betrek, bind en overtuig je jouw gesprekspartner of publiek. Zo maak je jouw presentaties, pitches en gesprekken leuker en overtuigender. Doe je mee?

Aanmelden kan tot 15 februari of zo lang we plek hebben. De training gaat door bij minimaal 7 deelnemers.

Meer informatie: http://www.krukx.nl/nieuws/47-jouw-presentatie-zo-boeiend-als-een-sprookje

Wanted: IT, Tech & Data entrepreneurs

Om onze community te versterken en om de kansen die er voordoen vanuit bijvoorbeeld Universiteit Leiden maar ook vanuit het relevante bedrijfsleven goed te kunnen benutten zijn wij op zoek naar nieuwe startups en entrepreneurs die zich bezighouden op het gebied van IT, Data & Tech. We zijn bezig met het oprichten van een platform (Leiden.Technology) en willen de regio Leiden hiermee van een mooi profiel voorzien. Er zijn vele specialisten en mooie startups & entrepreneurs die hieraan een waardevolle bijdrage kunnen leveren en wij zijn daarnaar op zoek.

Ben jij of ken jij die hoogwaardige specialist, ervaren entrepreneur of startup en wil je meebouwen aan een regionaal platform met wereldwijde uitstraling? Wil je gelijkgestemden, aansprekende ondernemingen en specialisten ontmoeten? Wij bieden je een vaste werkplek in ons concept. Een alles inclusief pakket met uiteraard alles dat je als professional nodig hebt en belangrijker nog, wil hebben. Supersnel Wifi, uitstekend landelijk netwerk van bedrijfsleven, slechts 1 maandje opzegtermijn, doorgroeimogelijkheden, overheid & kennisinstellingen, events op locatie en de gelegenheid om zelf e.e.a. te initieren, programma en toegang tot funding, een open en vooral ongedwongen omgeving en sfeer waarbinnen je jezelf kunt zijn en anderen kunt ontmoeten, waar het bier en de chips gewoon bij de standaard en inclusieve verzorging horen en waar je samen met andere IT, Data en Tech entrepreneurs gewoon hele coole dingen kunt doen. Ben jij enthousiast, wil je eens zien wat we voor elkaar kunnen doen of durf je het al aan om Areanaut te worden? Stuur even een mailtje naar info@area071.nl.

Weet je wat, we gooien er gewoon een gratis maand vrijblijvend proberen tegen aan. Bevalt het niet, zit je nergens aan vast. Wij garanderen je echter een energieke ervaring. En geloof ons, AREA071 is a way of life…