Nieuwe partner, nieuw wagenpark!

Rebellen, dat zijn wij van AREA071 altijd al geweest.. We doen graag dingen anders dan anderen. We houden niet van gebaande paden. We accepteren geen vanzelfsprekendheid.

We zijn ontzettend trots en blij dat we per 31 januari 2018 een nieuwe en in die zin passende mobiliteitspartner hebben weten te strikken: Rebel Lease! Want: ‘Leasen kan niet alleen anders, maar vooral ook beter. Om die ambitie te realiseren, werkt Rebel Lease het liefst samen met ondernemende mensen die zichzelf telkens opnieuw uitvinden. Mensen die, net als wij, een gezonde toekomst voor ogen hebben en daar hard voor werken.

In samenwerking met HuurMij & Supershortlease hebben zij per direct 3 nieuwe leenauto’s aan onze Areanauten ter beschikking gesteld. Samen met Ivo Dietz (Rebel Lease) is deze topdeal tot stand gekomen en wij zien uit naar een langdurig en duurzaam partnerschap. We hebben  voor de (nabije) toekomst grote plannen! En zoals jullie weten, die maken wij meestal ook gewoon waar.. 😉