Nieuwe Areanauten gezocht!

Komt dat zien: AREA071 zoekt weer nieuwe deelnemers. Areanauten..

Zoek jij een voordelige all inclusive werkplek in de grootste en gezelligste ondernemerscommunity van Leiden en regio? Een eigen vaste werkplek in het hart van ons concept. Volledig uitgerust met een bureau, stoel, rolblok, kast, ubercool stekkerblok met USB-poort, WIFI (glasvezel..) en alle zaken die je nodig hebt zijn inclusief. Zo bieden wij onze deelnemers de Areanauten kantoorbenodigdheden, gebruik van de vergaderruimtes 1 t/m 6, koffie/thee/fris/bier/wijn, gebruik leenauto’s, printen/kopieren/scannen, advies, ondersteuning, gezelligheid en steeds omvangrijker programma op het gebied van netwerk of kennis. Samen en toch alleen. Ruim 140 ondernemers gingen je voor en maken graag kennis met jou en jouw business. Datzelfde geldt uiteraard voor Arjan en mijzelf, de vrolijke initiatiefnemers van dit mooie concept. Je kunt met al jouw vragen bij ons terecht.

Ben jij die zzp-er, freelancer of (startende) ondernemer die maximaal wil renderen in een inspirerende omgeving? Die wel lusten wil, maar weinig lasten? Profiteer dan nu van onze hete zomeractie; 1 maand gratis proeven van de zomerse cocktail die AREA haar mensen biedt.. Vrijblijvend en daarna vaste prijs van 260 euro exclusief BTW per maand, natuurlijk altijd ook per maand opzegbaar.

We zien je snel!