Openingstijden balie:

Maandag: 8:30 – 20:00
Dinsdag:  8:30 – 20:00
Woensdag: 8:30 – 20:00
Donderdag: 8:30 – 20:00
Vrijdag: 8:30 – 20:00

Tijdens de reguliere openingstijden is er altijd iemand van de staf aanwezig. Voor speciale gelegenheden of verzoeken kunnen wij ook in het weekeinde open.

Areanauten kunnen vanzelfsprekend 24/7 hun werkplek bereiken.

Leveranciersinfo:

Voor het afleveren van goederen verzoeken wij onze leveranciers zicht te melden bij ons magazijn aan de Sisalbaan 15. Even bellen met 071-2001002 en je wordt met open armen ontvangen..

74

Openwerkplekken

9

Vergaderzalen

46

Kantoorunits

15

Magazijnruimtes

6

logistiek ruimtes

1

Auditorium

1

Congreszaal

1000

Parkeerplaatsen

Ondernemers van het huis

Wij, intiatiefnemers Arjan Meester en Bart Hoenen, hebben met AREA071 onze eigen droom weten te realiseren. Een levendige community, bruisend van ondernemerschap en een plek waar alles en iedereen elkaar ontmoet. Een platform dat als kraamkamer van van alles dient. Waar nieuwe ideeen ontstaan, nieuwe vriendschappen en verbonden worden gesloten maar waar ook nieuwe technologie en vernieuwing wordt ontwikkeld. Wij geven alles om het concept en daarmee haar deelnemers de Areanauten te laten groeien en floreren. Wij ondersteunen iedereen die daar behoefte aan heeft met raad en daad. Wij zitten middenin, het eerste bureau eiland na de schuifdeur is onze commandopost binnen onze basis.

Bart Hoenen

Bart Hoenen

de knapste

Ondernemer pur sang. Heeft ruimt 10 jaren ervaring als entrepreneur binnen diverse sectoren en ondernemingen. Betrokken bij tal van relevante initiatieven in regio Leiden. Heeft een passie voor onderwijs en draagt het liefst bij aan een brede ontwikkeling en verbinding tussen ondernemerschap, onderwijs en beroepenveld. Hij is snel, creatief en uiterst resultaat gericht. Houdt van vernieuwing en verrassingen.

Energie
Entrepreneurship
Grote mond
Arjan Meester

Arjan Meester

de Slimste

Een gedreven ondernemer met een passie voor techniek. Heeft zijn sporen verdiend middels de oprichting van een bekend regionaal IT bedrijf en is daarnaast ook financieel en bestuurlijk onderlegd. Creatief, innovatief en maakt een sport van duurzame en vernieuwende (technische) oplossingen

Ochtendhumeur
Finance
Techsavvy

Het Team

Eline Verhaar

Eline Verhaar

Susan Robbers

Susan Robbers

Ruby Jelicic

Ruby Jelicic

Floor van Boetzelaer

Floor van Boetzelaer

Jozefien Voorhuis

Jozefien Voorhuis

Sofia de Jong

Sofia de Jong

Lily Röell

Lily Röell

Timo Koot

Timo Koot

AREA071 biedt haar ondernemers een levendige en inspirerende omgeving. Samen en toch alleen. Met zo’n 70 ‘collega’s’ in de open ruimte. Waar iedereen zijn of haar vaste werkplek heeft. Omringd door nog eens 60 ondernemers die de direct aangesloten kantoorunits bewonen. Regelmatig bezocht door tal van instituten zoals Hogeschool Leiden en Universiteit Leiden, relevante partners uit het bedrijfsleven zoals Rabobank Leiden Katwijk, Grant Thornton, uitstekende banden met de gemeentebesturen in de hele regio en aangesloten bij alle ondernemersverenigingen. Met bijvoorbeeld een aansprekend programma, vrijdagmiddagborrels, een gezamenlijke lunch en vele andere gelegenheden. Kortom, een dynamische community waar het bruist. Waar nieuwe dingen ontstaan. Waar je elkaar ontmoet, waar je van elkaar kunt leren en waar het buiten zakelijk ook gewoon gezellig is. Ondernemen, het realiseren van dromen. Dat is wat ons bindt. En geen zorgen, wij verplichten niemand tot iets. Wij maken slechts mogelijk. Wat jij ermee wilt of doet is geheel aan jou.

AREANAUTEN

Onze Community

Samen maar toch alleen

Onze partners

Goede partners zijn cruciaal voor het welslagen van het AREA071 concept. Goede partners zijn belangrijk voor een vruchtbare relatie en ons aanbod voor onze starters op korte en lange termijn. Goede partners investeren in AREA071 en wij zijn meer dan blij om deze investeringen te laten renderen. Wie bieden onze partners dan ook vele vormen van samenwerking met even zovele voorrechten en voordelen. De bijdragen van onze partners komen direct ten goede aan onze starters.

Wees niet bang om te falen. Je hoeft het maar één keer bij het juiste eind te hebben.