Wanted: IT, Tech & Data entrepreneurs

Om onze community te versterken en om de kansen die er voordoen vanuit bijvoorbeeld Universiteit Leiden maar ook vanuit het relevante bedrijfsleven goed te kunnen benutten zijn wij op zoek naar nieuwe startups en entrepreneurs die zich bezighouden op het gebied van IT, Data & Tech. We zijn bezig met het oprichten van een platform (Leiden.Technology) en willen de regio Leiden hiermee van een mooi profiel voorzien. Er zijn vele specialisten en mooie startups & entrepreneurs die hieraan een waardevolle bijdrage kunnen leveren en wij zijn daarnaar op zoek.

Ben jij of ken jij die hoogwaardige specialist, ervaren entrepreneur of startup en wil je meebouwen aan een regionaal platform met wereldwijde uitstraling? Wil je gelijkgestemden, aansprekende ondernemingen en specialisten ontmoeten? Wij bieden je een vaste werkplek in ons concept. Een alles inclusief pakket met uiteraard alles dat je als professional nodig hebt en belangrijker nog, wil hebben. Supersnel Wifi, uitstekend landelijk netwerk van bedrijfsleven, slechts 1 maandje opzegtermijn, doorgroeimogelijkheden, overheid & kennisinstellingen, events op locatie en de gelegenheid om zelf e.e.a. te initieren, programma en toegang tot funding, een open en vooral ongedwongen omgeving en sfeer waarbinnen je jezelf kunt zijn en anderen kunt ontmoeten, waar het bier en de chips gewoon bij de standaard en inclusieve verzorging horen en waar je samen met andere IT, Data en Tech entrepreneurs gewoon hele coole dingen kunt doen. Ben jij enthousiast, wil je eens zien wat we voor elkaar kunnen doen of durf je het al aan om Areanaut te worden? Stuur even een mailtje naar info@area071.nl.

Weet je wat, we gooien er gewoon een gratis maand vrijblijvend proberen tegen aan. Bevalt het niet, zit je nergens aan vast. Wij garanderen je echter een energieke ervaring. En geloof ons, AREA071 is a way of life…