Flexwerken bij AREA071

Per uur te reserveren! Openingstijden flexwerken: maandag t/m vrijdag 8.00 t/m 18.00 uur. Flexplek nu voor 4 euro per uur! Ook in abonnementsvorm verkrijgbaar..

Voor die starters en zzp-ers die geen fulltime werkplek nodig hebben of willen hebben wij nu ook een passend en scherp aanbod!

Omdat wij starters en zzp-ers laagdrempelig met ons concept en alles dat daarbij hoort willen laten kennismaken bieden wij nu de mogelijkheid tot het huren van flexplekken. Ook kunnen er diverse losse ruimtes, bijvoorbeeld voor workshops en vergaderingen, worden gereserveerd.

Normaal is een werkplek bij AREA071 inclusief de vele services, faciliteiten en events per maand opzegbaar. Door het aanbieden van de flexplekken kan er nu per uur worden uitgeprobeerd. Wij hanteren zeer gunstige tarieven en zijn in de regio Leiden een van de weinige locaties met een dergelijk aanbod.

De flexplekken bevinden zich centraal in onze mooie industriële locatie. Een ingerichte werkplek met snel draadloos internet. Standaard en inclusief de prijs zijn natuurlijk printen & kopiëren, parkeren, eetgelegenheid, stroomvoorziening, bemande receptie & ontvangstruimte en koffie & thee.

Tegen extra betaling kunnen ook nog vergaderruimte, congreszaal, postservice en lunch worden afgenomen.

Een dynamische omgeving, sfeervolle ruimte en een aantal goede startende ondernemers die reeds bij AREA071 een vaste werkplek hebben. Een omvangrijk netwerk, tal van ondernemers gerelateerde events en partners, een uitgebreid pakket aan services en faciliteiten: Wie wil daar nu niet bij horen?

Hoe reserveer je een flexplek of andere ruimte? Heel simpel, je kunt boeken via de twee grote boekingswebsites op het gebied van bedrijfs- en kantoorruimte:

www.Seats2Meet.com
www.deskbookers.com