Flexibel starten

Wij van AREA071 zijn er voor de ondernemer. Iedere ondernemer. Wij luisteren graag naar onze starters en zijn altijd bezig om ons concept te perfectioneren en naar the next level te krijgen. Omdat er veel vraag naar parttime werkplekken is hebben wij hier serieus naar gekeken of wij binnen ons concept hier een oplossing voor kunnen verzinnen.

AREA071 zou AREA071 niet zijn als dat niet was gelukt, met andere woorden: Wij hebben een meer dan mooie modus gevonden om ook deze groep startende ondernemers en zzp-ers op maat te bedienen.

Het flexibel starten!

Hoe werkt het? Zoals gebruikelijk heel simpel en rechttoe rechtaan. Je bestelt bij ons een Flexibel Starten abonnement voor 1 of 2 dagen per week. Ook deze vorm is per maand opzegbaar, geen risico dus! Je hebt recht op een flexibele werkplek plus opslagruimte voor het door jou gewenste aantal dagen. De dagen zijn in dagdelen van 4 uren in te plannen. Inplannen kan van maandag tot en met vrijdag van 8.00 t/m 18.00 uur. Het is dus mogelijk om met een abonnement van 2 dagen 4 halve dagen te komen werken.

Welke faciliteiten en services behoren standaard tot deze vorm van werken? Alle zaken die in het standaardpakket zitten behalve een vaste werkplek en geen 24/7 toegang. Meelunchen kan natuurlijk altijd en kost voor iedereen 3,50 euro.

Kortom, wel ondernemer maar geen behoefte om fulltime een werkplek af te nemen? Wel gebruik maken van ons uitgebreide standaardpakket maar geen fulltime werkplek? Wel vanuit een dynamische en inspirerende omgeving werken maar gewoon niet toe aan een vaste relatie? Op al die vragen hebben wij slechts 1 antwoord:

FLEXIBEL STARTEN

Zien is geloven…


1 dag per week (32 uur)

€ 150,- p/m

 • Inspirerende omgeving
 • Simpele flexibele voorwaarden
 • Meedraaien in het concept
 • Alle services inclusief
 • Eigen opbergruimte
 • 24×7 beschikbaar
 • Vaste werkplek
Reserveer nu!

2 dagen per week (64 uur)

€ 200,- p/m

 • Inspirerende omgeving
 • Simpele flexibele voorwaarden
 • Meedraaien in het concept
 • Alle services inclusief
 • Eigen opbergruimte
 • 24×7 beschikbaar
 • Vaste werkplek
Reserveer nu!

Scherpe prijzen
Onze prijzen zijn exclusief BTW (21%) maar inclusief alle faciliteiten en services binnen het AREA concept. Onder meer het gebruik van onze leenauto’s, printen & kopiëren, internet, koffie & thee, office supplies, servicekosten, begeleiding & coaching en events op locatie zijn zaken die zonder aanvullende kosten binnen het standaard aanbod van AREA071 vallen.

Ingerichte werkplek
Een werkplek bij AREA071 bestaat uit een bureau, bureaustoel,eigen opbergkast en diverse bureaubenodigdheden zoals verlichting, staplers en postvakjes. Uiteraard allen voldoend aan de huidige arbo normen, dus alles in hoogte verstelbaar en uitgerust voor maximaal comfort.

Faciliteiten
AREA071 biedt haar starters vele extra faciliteiten zoals een receptie, ruime gratis parkeergelegenheid, vergaderruimtes, keuken, comfortabele zithoeken en nog veel meer. Allemaal inclusief binnen de huurprijs. Wij houden niet van verassingen op dat gebied.

Coaching
Onze kring van partners wordt steeds groter en daarmee ook het aanbod op het gebied van begeleiding en coaching. Spreekuren met juristen, communicatieprofessionals, accountants, etc. staan regelmatig ingepland. Hiermee kun je kosteloos advies inwinnen, dat scheelt je letterlijk honderden euro’s per consult! En gewoon inclusief op je eigen werkplek.

Services
Wij bieden onze starters een mooi pakket aan services. Mogelijkheid tot gebruik van onze leenauto’s, gunstige inkoop bij onze partners, telefoonbeantwoording en nog veel meer.

Partners

AREA071 heeft een flink aantal aansprekende partners aan zich weten te binden. Iedere partner draagt op gelijkwaardige en structurele manier bij aan het concept en de uitvoering ervan. Dankzij onze partners kunnen wij de starters een zo breed en aantrekkelijk mogelijk pakket tegen zo gunstig mogelijk tarief aanbieden.

Weten wie onze partners zijn?


Huren per maand
Onze prijzen zijn voordelig en onze voorwaarden aantrekkelijk en flexibel. Zo huur je een werkplek die per maand opzegbaar is. Lekker makkelijk, een alles inclusief pakket dat zo flexibel is. Wanneer je een enorme groei doormaakt, kun je binnen het concept doorgroeien naar andere meer passende ruimte. Zonder extra kosten dus, omdat wij altijd vanuit onze starters en zzp-ers redeneren. Als het mis gaat ben je binnen een maand van alles af.

Events
In het cafe van AREA071 worden met grote regelmaat leuke events georganiseerd. Voor en door ondernemers. Netwerkbijeenkomsten, seminars, borrels en ga zo maar door. Wij stimuleren onze starters om ook hiervan gebruik te maken. Sterker nog, wij geven alle gelegenheid om zelf ook activiteiten te organiseren. Netwerken is nu eenmaal belangrijk.