Nieuwe starter: Kenneth Smit Training

AREA071 begroet weer een nieuwe deelnemer aan haar concept. Kenneth Smit Training wordt vertegenwoordigd door regiodirecteur en startende ondernemer Rene Ducaneaux.

Kenneth Smit Training zorgt als marktleider al 25 jaar voor waardevolle medewerkers die bedrijfsdoelen helpen realiseren. Dat doen ze met praktijkgerichte commerciële en managementtrainingen die binden en boeien en bijdragen aan het bedrijfsresultaat van onze opdrachtgevers en een succesvolle carrière van hun deelnemers.

Het doel: meerwaarde creëren door te confronteren.

Trainen bij Kenneth Smit Training vraagt om lef en zelfvertrouwen. De lat ligt hoog. Voor de deelnemers die er trots op mogen zijn dat ze de confrontatie met zichzelf aandurven; voor de opdrachtgevers. managers en human resource professionals die durven investeren in een beter bedrijfsresultaat, en last but not least voor henzelf.

Kenneth Smit: It’s tough, but it gets you there!

Rene Ducaneaux werkt vanuit zijn eigen onderneming voor Kenneth Smith en ziet zijn werkplek bij AREA071 helemaal zitten. ‘Ik zoek constant die uitdaging en die vind ik hier helemaal terug. Events, collega ondernemers en een mooie werkplek op een prima locatie waar je gewoon kunt presteren. Want daar gaat het tenslotte om!’