Pionier hier, pionier hier.. IT Formule voegt zich bij AREA071

Ons concept op het gebied van bedrijfshuisvesting raakt stapsgewijs bekend bij ondernemers en wij wanen ons in een warm bad van positieve interesse. Met veel genoegen kunnen wij jullie meedelen dat wij wederom een pionier mogen verwelkomen: IT Formule.

IT Formule is in 2011 gestart en richt zich specifiek op het MKB en geldt als het aanspreekpunt voor alle IT vraagstukken. Dat Robert Kasteel, de eigenaar, zijn doelgroep uitstekend begrijpt blijkt uit de diverse prestigieuze opdrachten die zijn jonge bedrijf reeds heeft mogen uitvoeren. Zo verzorgt IT Formule de website van ondernemersvereniging BV Leiden en troeft daarmee een aantal regionale concurrenten van formaat af.

Volgens Robert is het betrekken van kantoorruimte bij AREA071 een logische stap: ‘AREA071 is echt een modern concept. Flexibel, voordelig en all inclusive met een omvangrijk pakket aan faciliteiten en services. Buiten zijn de inspirerende ruimte, de samenwerking met collega ondernemers, het netwerk van partners en de bereikbaarheid grote pluspunten.’

Wij zijn trots op het feit dat een ambitieuze startende onderneming als IT Formule deel van ons concept komt uitmaken. Van harte welkom!

Zien is geloven..