SOCIAL MEDIA SHOOT

‘top foto’s van jezelf voor LinkedIn, website, PR, etc.’

Als onderdeel van onze Grand Opening op 19 september aanstaande hebben wij een zeer professionele social media shoot weten te boeken. Een shoot verzorgt door fotograaf Esther Meisel en visagist Ilse Voortman. Uiteraard in een echte fotostudio op locatie.

Social media zijn tegenwoordig onmisbaar voor de moderne ondernemer. Omdat onze opening natuurlijk een feestelijke gelegenheid is vonden wij de combinatie met zo’n shoot eigenlijk heel logisch. Tenslotte is AREA voor en door ondernemers.

Wanneer je toch van plan bent om langs te komen is deze shoot een gelegenheid die je gewoonweg niet kunt laten schieten. Wat houdt het in?

“Hoe sta je op LinkedIn? Wil je een goede avatar voor je Twitter? De juiste foto voor op je website?” Met andere woorden een serie goede foto’s van jou voor social media, website en PR. Maak dan nu snel een boeking voor deze Social Media Shoot door Esther van Fotomeisel en Ilse van Beauty Bureau.

Wanneer: woensdag 19 september a.s., 11.00-19.00 uur

Duur shoot: +/- 1 uur per persoon, incl. visagie

Kosten: € 89,00 ex BTW

Waar: Area 071, Sisalbaan 5a, 2352 AZ Leiderdorp, 0031(0)71-7503244

Wat krijg je: serie van 3 digitale foto’s in kleur of zwart/wit.

Vanwege de grote belangstelling en het enorme aantal genodigden verzoeken wij jullie vriendelijk om je voorafgaand even aan te melden via info@fotomeisel.nl

De eerste boekingen hebben wij reeds mogen noteren dus reageer snel!