Nieuwe starter: Sappo

Het vernieuwende concept om op uw kinderen te passen! Sappo bemiddelt in betrouwbare en flexibel inzetbare studentes en introduceert daarmee de garantie op een kundige oppas voor uw kinderen. Wanneer u op vaste dagen in de week een oppas nodig heeft, kunt u gebruik maken van Sappo’s Vaste Oppas-Service. Ook voor last-minute aanvragen doen zij hun uiterste best. Deze service garandeert u dat er op deze dagen altijd een enthousiaste student(e) beschikbaar is om op uw kinderen te passen!

Wanneer u op wisselende momenten een oppas nodig heeft, kunt u gebruik maken van Sappo’s Flexibele Oppas-Service. Met deze service bent u gegarandeerd van een oppas wanneer u dit wenst, ook ’s avonds laat en in het weekend!

De twee jonge ondernemers die achter dit concept zitten zijn David en Roel. Jong, gedreven en vernieuwend. Dat past uiteraard geheel bij AREA071 en onze visie op het ondernemerschap. Buiten dat zijn er binnen AREA071 aardig wat potentiële klanten… Wij zien heel goed het gat waar deze heren inspringen en zijn blij dat ze hun werkplek bij ons betrekken!