Nieuwe starter: Prospectory

Hét bureau voor commerciële slagkracht worden ze genoemd. Zij brengen u nieuwe klanten. En daadkracht in sales. Is sales niet uw sterke kant, denkt u? U zult zich verbazen. Zij ontsteken de commerciële vonk in u, en in uw team. Prospectory ontwikkelt benodigde vaardigheden en ze waken over de tevredenheid van uw klanten. Schouder aan schouder gaan ze aan de slag. Hun gedrevenheid is tomeloos.

Uw plannen worden een succes. Uw afspraken worden klanten.

Kijk, dat is met recht een commerciële instelling te noemen! Aangezien wij zulks uitermate hoog waarderen waren wij van AREA071 natuurlijk blij dat Peter Driessen, partner bij Prospectory, besloot om zijn werkplek bij ons te betrekken. Een meer dan waardevolle aanvulling en wij kijken uit naar een lange en prettige samenwerking.