Progresso: Winnaars!

Weet u het nog? Ondernemersdag071, het ondernemersevent van de Rabobank Leiden, Leiderdorp & Oegstgeest, en de wedstrijd waaraan studenten van Hogeschool Leiden deelnamen.. Deze wedstrijd kende 1 overduidelijke winnaar: Namelijk het innovatieve koffiezetapparaat voor in de auto, Progresso. Zowel de jury- als de publieksprijs werden binnengehaald. Prijzen waren onder meer een I-pad, advies en ondersteuning van de Rabobank en natuurlijk werkplekken bij ons, AREA071. Het nieuwe studiejaar is inmiddels in volle gang en de vier heren van Progresso hebben hun intrek genomen.

Wij houden van winnaars en Progresso is dat in meerdere opzichten. Winnaar van de Ondernemersdag071 juryprijs. Winnaar van de Ondernemersdag071 publieksprijs. Winnaar omdat ze als een van de weinigen een echt en vernieuwend product aan het ontwikkelen zijn. Winnaar omdat zij uitermate gericht zijn op een mooi bedrijf met dito resultaat. En winnaar vanwege het ondernemerstalent en -potentieel dat er absoluut inzit en uit gaat komen.

Wij zijn trots dat wij ze de komende tijd mogen huisvesten en u gaat nog veel van ze horen! Progresso..