Nieuw regionaal weblog in de lucht: www.economie071.nl

Economie071 is een weblog waarop aansprekende bloggers hun bijdrage plaatsen. Zij hebben vanuit een verschillend perspectief allen wat met de regio Leiden (071). Als ondernemer, politicus of anderszins zijn zij binnen de regio actief. De bloggers schrijven uiteraard geheel op persoonlijke titel.

Economie071 komt voort vanuit een, in onze ogen, behoefte aan een aantrekkelijk weblog waarop met grote diversiteit en hoge frequentie wordt geschreven. Met het verdwijnen van bijvoorbeeld www.ondernemendleiden.nl zagen de initiatiefnemers Nienke Schamper en Bart Hoenen een steeds groter wordend gat dat zij hiermee graag willen dichten.

Economie071 kent een aantal eigenschappen en criteria:

[list_square] [li]De term economie071 is afkomstig van de regionale economische agenda, waarbij overheid, onderwijs en ondernemers de grote lijnen op de lange termijn vorm geven. Een zinvol initiatief en ook de titel leent zich uitstekend voor hetgeen zij op dit weblog beogen. Namelijk scherpe visies, persoonlijke opvattingen en beschouwingen. Vanzelfsprekend op enige wijze voorzien van een 071 sausje.[/li]
[li]De bloggers komen overal vandaan, geen geografische eisen dus.[/li]
[li]Het platform kent twee soorten bloggers; vaste bloggers en gast bloggers. De vaste dragen op vaste tijdstippen en dagen bij aan het weblog. De gast bloggers daarentegen kunnen incidenteel een bijdrage leveren. Mocht je een gastblog willen plaatsen neem dan contact op via n.schamper@way2grow.eu of bart@area071.nl![/li]
[/list_square]