Verjaardag. 1 jaar oud. Hoera!

Er is er 1 jarig hoera hoera, dat kun je wel zien dat zijn wij! Op de kop af 1 jaar oud vandaag. En wat is het een jaar geweest, mensen. Een nieuw en vernieuwend concept werd ontwikkeld en gerealiseerd. Inmiddels hebben 37 startende ondernemers en zzp-ers hun vaste werkplek bij ons gevonden en dat aantal loopt nu steeds sneller op. Tevens hebben een twaalftal aansprekende partners zich voor meerdere jaren aan AREA071 gebonden. Zij ondersteunen het concept en maken het mogelijk dat wij het hele pakket alles inclusief tegen een zeer voordelig tarief aan kunnen bieden. Zonder een euro subsidie. Ongekend. Wij hebben events georganiseerd, geïnitieerd en ondersteund. Veelal belangeloos. Na de focus op werving van deelnemers in jaar 1 tuigen wij komend jaar nog een peiler op: de verdieping qua kennis & kunde. Want die zijn er volop.

Hierbij willen wij eenieder die heeft meegeholpen aan de voorspoedige start van AREA071 hartelijk danken voor hun inbreng. Partners, starters, geïnteresseerden, investeerders, gemeente, maatschappelijke instellingen, sportverenigingen en ga zo maar door. Vanmiddag geven wij op bescheiden wijze aandacht aan ons 1 jarig bestaan en wel bij het door ons ondersteunde initiatief Cafe de Derde Donderdag. Vanaf 17.00 uur bij Brasserie Zijlstroom te Leiderdorp.

Zien is geloven. Onderneem en kom boven!