Nieuwe partner: Okay Color Graphics

Wederom is het AREA071 gelukt een aansprekende en grote onderneming aan zich te binden. Okay Color, sinds 1998 gevestigd in Alphen aan den Rijn, werkt met veel enthousiasme voor hun relaties uit heel Nederland. Samen met de zusterorganisatie PrintGarden Digitaaldruk levert Okay Color Graphics een totaalpakket aan drukwerkmogelijkheden.

Bij Okay Color Graphics is duurzaam ondernemen al sinds jaar en dag opgenomen in het bedrijfsproces. Voorbeelden hiervan zijn onder meer het voeren van het FSC-keurmerk en daarmee verantwoord bosbeheer en papiergebruik stimulerend.

Ondernemen is leuk. Hard werken ook. Dat gebeurt bij hen iedere dag met veel passie. Maar vooral met veel plezier, en altijd in combinatie met andere mooie dingen in het leven. Life is Okay!

Kijk, dat laatste spreekt ons bij AREA071 natuurlijk zeer aan. Natuurlijk ondernemen wij op volle kracht en zijn ambitieus. Maar altijd met veel lol in het werk en gezelligheid. Na een introductie via ons gezamenlijke netwerk waren beide partijen er dan ook snel uit en was het partnerschap een feit.

www.okaycolor.com