AREA Reloaded: Het seizoen is weer officieel geopend!

Ondernemen. Het houdt nooit op maar je kan goed merken dat het een vakantieperiode is geweest. Minder mail, meer achterstallig inhaal werk en uiteraard zelf ook even eruit. Sinds gisteren is alles weer in vol bedrijf. Voor AREA betekent het naast de continue werving van nieuwe deelnemers nu ook aan de slag met het aanwezige kapitaal binnen het concept. Daarover later meer. Ondanks het einde van de vakantieperiode houdt het mooie weer aan en zoals eerder op Twitter aangegeven laten wij onze spectaculaire en goed bezochte zomer actie nog even doorlopen. Kort gezegd: 1 maand gratis installeren/proberen en daarna voor een vaste prijs van 250 euro per maand ons uitgebreide alles inclusief pakket. Gewoon per maand opzegbaar. Zie ook www.area071.nl/zomer-actie

Ook het netwerken gaat weer van start:

  • 9 september Hans van Breukelen bij BV Leiden, @Holiday Inn
  • 16 september Open Coffee Leiderdorp, @AREA071
  • 19 september Cafe de Derde Donderdag, @Zijlstroom
  • 25 september LOV Leiderdorp netwerkbijeenkomst, @Rijnland ZiekenhuisHet wordt weer een mooie drukke tijd. Interesse in een werkplek bij ons of wil je eens kennis komen maken met het concept en alles wat daarbinnen en omheen gebeurt? Geen probleem, bellen met 071-7503244 of mailen via info@area071.nl kan altijd en een afspraak is uiteraard geheel vrijblijvend. Wij leiden je graag rond, de koffie staat klaar!