Nieuwe starter: Metdehand.nl

Metdehand.nl (MDH) is de grootste Nederlandse online community voor crafters, designers en vintage collectors. Wij werken volgens een transparant en laagdrempelig marktplaats model: iedereen kan snel en eenvoudig advertenties plaatsen en handmade producten verkopen. MDH is de marktplaats die we met elkaar maken!
Kopers en verkopers hebben direct contact met elkaar en regelen de verkoop samen. Metdehand.nl biedt verkopers ook de mogelijkheid om een digitale shop aan te maken. Hierin plaatst de verkoper zijn/haar zelfgemaakte producten.

Het platform is opgericht in 2010 en daarmee een van de eerste advertentiesites in Nederland op het gebied van handgemaakte producten. Sinds de oprichting van MDH is het uitgegroeid tot een populaire website voor zowel kopers (veelal trendy bewuste vrouwen die houden van unieke producten) als verkopers (particulieren, startende vernieuwende labels en kleine bedrijven).

Jaarlijks bezoeken ongeveer 270.000 mensen MDH. Zij blijven ruim 2,5 minuut op ons platform en bekijken meer dan 5 pagina’s. Dit resulteert in ruim 1,5 mln pageviews per jaar. Naast het platform is er een heel krachtige sociale community ontstaan, bestaande uit Facebook, Twitter, Pinterest, Instagramen de Blog.