AREA071 in reclame campagne Rabobank!

Een aantal van jullie hebben het wellicht al ergens voorbij zien komen. Wij zijn ongelooflijk trots dat wij door onze partner Rabobank Leiden, Leiderdorp & Oegstgeest zijn gevraagd om aan de nieuwste crossmediale reclame campagne mee doen. De campagne kent Onderwijs als thema en zoals jullie weten is het Onderwijs erg belangrijk voor AREA071. Een intensieve en wederkerige samenwerking met partner Hogeschool Leiden is daar het vruchtbare bewijs van. Wij zijn erg van het verbinden en het ontdekken en benutten van kansen. Daarnaast is de samenwerking van onze partners Rabobank en Hogeschool Leiden een mooi voortvloeisel van ons concept en de primeur van deze constellatie kende een geslaagde start bij het spetterende Rabobank Event ‘Ondernemersdag071’.

De campagne is uiteraard breder dan dat, zo is bijvoorbeeld ook het ROC Leiden/ Move Your Skills, al jarenlang partner van de Rabobank, nadrukkelijk aanwezig. Wie weet wat daar nog verder uit komt? Houdt jullie omgeving in de gaten, de campagne treffen jullie op posters, in de bank zelf en op de pinautomaten aan. Ook op Unity TV komen er commercials.