Nieuwe starter: Glasbergen Belastingadvies

Wederom presenteren wij met grote trots een nieuwe aanwinst binnen AREA071: Glasbergen Belastingadvies. Buiten het feit dat directeur Ronald Glasbergen met zijn bedrijf door de VOA (ondernemersvereniging Alphen aan den Rijn) is uitgeroepen tot Q-starter, de prestigieuze award voor startende ondernemers is Glasbergen Belastingadvies een echte aanwinst voor ons concept.

Ronalds passie is het helpen van ondernemers met hun belastingzaken, zodat ze niet teveel belasting betalen. Dit doet hij op een eigentijdse, eigenzinnige en eigenwijze manier. Hij houdt zich voornamelijk bezig met zelfstandige ondernemers, van ZZP tot DGA. Dat geeft hem de gelegenheid zich in te leven in de situatie van de klant. Van ondernemer tot ondernemer. Natuurlijk kan Glasbergen Belastingadvies alle fiscale administratieve handelingen voor de klant uitvoeren, maar Ronald kan het de klant ook leren en daarbij blijven begeleiden.

Volgens Ronald zijn er ‘juist voor de zelfstandige ondernemer veel fiscale regelingen die geld opleveren. Wanneer je daar niet van op de hoogte bent loop je de kans deze mis te lopen. Ik help daarbij door de boekhouding te verzorgen of door het je te leren, De nadruk ligt op besparing en dan ook nog eens tegen een zeer aantrekkelijk tarief!’

Dat spreekt ook Bart Hoenen van AREA071 erg aan: ‘Vooral de directe en eigenzinnige aanpak van Glasbergen Belastingadvies sprak ons al een tijdje aan. Eerlijk gezegd hebben wij Ronald al een tijdje in het vizier en gelukkig heeft hij uiteindelijk besloten om zijn werkplek bij ons af te nemen. Ik ga ervan uit dat dit het begin is van een langlopende en succesvolle relatie. Naast makkelijk in de omgang heeft Ronald veel te bieden aan het concept, zowel als persoon als vanuit zijn expertise.’