Met Cafe de Derde Donderdag het schip in!

De boot is aan.. We houden op met flauwe grappen en nodigen jullie van harte uit voor de jaarlijkse zomer editie van ons eigen Cafe. Deze vindt plaats op donderdag 18 juli aanstaande. Zoals gewoonlijk gaan wij de laatste bijeenkomst voor de zomer gezellig varen, met aansluitend een bbq. Wij verzamelen om 17 uur bij Brasserie De Kaagsocieteit, dus niet bij stamcafé De Zijlstroom, bij hetzelfde water en van dezelfde eigenaren.. Om 17.30 varen wij af voor een ontspannen tochtje waarbij uiteraard ook een drankje wordt aangeboden. Om 19 uur zijn we dan weer terug en staat de BBQ voor ons klaar. Schrijf je in via de website www.cafedederdedonderdag.nl.

Deelname voor stamgasten kost 10 euro en 15 euro voor overige bezoekers. Contant te voldoen bij aankomst!