Friends Event van Stichting Vrienden van Leythenrode zeer geslaagd!

Afgelopen woensdagavond was het dan eindelijk zover. Het Friends Event, bedoeld om extra financiële midden ten behoeve van de bewoners van verpleeghuis Leythenrode te genereren, vond plaats bij ons in AREA071. Na maanden hard werken door vele vrijwilligers en de gulle bijdragen en medewerking van menig ondernemer mag gezegd worden dat het eindresultaat meer dan bevredigend is. Een prachtig bedrag van 7.775 euro voor de Vrienden van Leythenrode, een uitverkocht huis met meer dan 30 verkochte tafels, een mooie show en een voor velen leerzame quiz over Leiderdorp en haar historie.

Een paar mensen willen wij bij deze nog even extra danken voor de prettige samenwerking met onszelf. Dat zijn Michel Verheij, Melinda Voerman en Wim Regeer van De Vrienden voor hun enthousiasme en goede communicatie. Dat zijn Edwin van Benschop (Van Benschop Catering, tevens huiscateraar AREA071) voor wederom een uitstekende verzorging. Datzelfde geldt uiteraard voor de keuken van Leythenrode zelf. Ook danken wij het ROC Leiden en Move Your Skills voor de bediening en personele inzet, de jongens van Nice Music (tevens huisleverancier AREA071) die een avondvullend programma zonder letterlijk enige wanklank kunnen verzorgen (hoe vaak maken wij niet anders mee), Jeff Gardeniers van Adesta Partyverhuur voor de volledige aankleding van het event en tenslotte het team van Goeiemode en de FashionQlub voor alle inzet. Filmpje!!!

[vimeo id=”67373156″ width=”662″ height=”400″]