Informatie avond Nationaal Regenboog Evenement 2013 bij Tijssen Watersport

Zoals jullie inmiddels weten zijn wij van AREA071 zeer betrokken bij alles rondom de Leiderdorpse boot die dit jaar voor het eerst meevaart bij het zeilspektakel #NRE2013, de regenboogwedstrijd van het Groene Hart. Dit vindt plaats van 2 t/m 7 juli 2013. Dat doen wij met onder meer de Kamer van Koophandel, Brasserie Zijlstroom, HBK, Rijnland Ziekenhuis, Gemeente Leiderdorp en natuurlijk Tijssen Watersport, onze buren op de Baanderij. Daar vond gisteravond de eerste officiële presentatie met algemene informatie over het evenement, de planning voor komende tijd en als klap op de vuurpijl was ‘De Oranje’ het geschenk aan ZKH Willem Alexander. Een door Lisbeth Tijssen uitstekend verzorgde bijeenkomst met hapjes, drankjes, een mooie presentatie door Robert Kamschreur en de rest van de Leiderdorpse bemanning en last but zeker not least het openingswoord door onze eigen en zeer betrokken burgemeester Laila Driessen.

Houdt u de lokale media in de gaten, u gaat nog heel veel horen over dit prachtige evenement en alles wat daar omheen gaat gebeuren. Zo is er bijvoorbeeld de officiële presentatie van boot en bemanning op 21 juni aanstaande, de opening van het event op 2 juli met een spectaculaire Sail In en nog veel meer. Wij hebben er zin an!