Het AREA aanbod

Naast onze ultieme vaste alles inclusief werkplekken bieden wij ook flexplekken en vergaderruimte te huur aan. Flexplekken bestaan uit een complete werkplek inclusief wifi, koffie/thee en printen/scannen. Onze flexplekken zijn al voor 4 (!?) euro per uur te boeken en dat regelen wij natuurlijk bij onze boekingspartner Deskbookers (www.deskbookers.nl). Daar kun je ook onze vergaderruimtes reserveren, die zijn uiteraard ook los te huur. Vele bedrijven en organisaties gingen u voor en maakten kennis met onze locatie, onze service & faciliteiten en uiteraard met onze directie! Kortom, zoekt u een representatieve, trendy en gezellige werkomgeving die volledig op het ondernemerschap is gericht? Een werkomgeving met louter flexibele alles inclusief pakketten tegen een zeer voordelige prijs? Wij heten u van harte welkom en nodigen u bij deze uit voor een vrijblijvende kennismaking… Gewoon, omdat wij dat leuk vinden! Tot snel.