Ondernemersdag071

Op vrijdag 28 juni vindt de primeur plaats van een geheel nieuw ondernemersevent in de Leidse regio. Speciaal voor ondernemers uit Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest organiseert Rabobank Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest Ondernemersdag071. Een dag met een gevarieerd programma. Een programma dat ondernemers kan helpen om (nog) succesvoller te worden. Geen sprekers met een leuk verhaal, maar informatie die in de praktijk kan worden toegepast. Ook voor de ondernemers van de toekomst is een deel van het programma gereserveerd. Het betreft het tweede blok van deze uiterst interessante dag.

Het tweede deel van Ondernemersdag071 is speciaal voor studenten gereserveerd. Want ook in ondernemersland heeft de jeugd de toekomst. Studenten van Hogeschool Leiden en ROC Leiden nemen het in het eerste deel van de ochtend tegen elkaar op in een ware competitie. Studenten achter de beste ondernemersplannen laten zien waarmee zij in de toekomst willen uitblinken. Wat is hun droom? Nadat de studenten elkaar hebben geïnspireerd is het de beurt aan Humberto Tan. Als succesvolle ondernemer achter HUMBERTO weet hij als geen ander wat kansen en valkuilen zijn op weg naar een succesvolle onderneming. Dit onderdeel van Ondernemersdag071 wordt studenten aangeboden in samenwerking met ons, Area071.

Voor ieder onderdeel van het programma is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf dus op tijd in want vol=vol.

https://www.ondernemersdag071.nl/inschrijven/