AREA071 beveelt aan: SportFair Leiderdorp 2013

Een nieuwe locatie, hetzelfde concept als bij vele andere gemeenten! De SportFair komt naar Leiderdorp en zal op zondag 30 juni 2013 plaats vinden bij woonboulevard ‘De Baanderij’.

Informatieavond
Om sportverenigingen te informeren over SportFair Leiderdorp 2013 werd op maandag 11 maart 2013 een informatieavond gehouden. Een ongekend aantal van 35 verenigingen en sportaanbieders was hierbij aanwezig.

Wat is de SportFair Leiderdorp?
De SportFair is een dag in Leiderdorp waar sport in verschillende vormen centraal staat. Het is een sportpromotiedag waar inwoners van alle leeftijden op een aantrekkelijke wijze kennis kunnen maken met verschillende sporten. Dit gebeurt door onder andere verschillende activiteiten of presentaties van sportverenigingen. Zij geven demo’s van topsporters en regionaal talent, proeftrainingen en andere activiteiten waardoor deze dag een actief karakter heeft. Niet alleen kijken, maar ook meedoen!Naast het programma door sportverenigingen is er een grote sportboulevard. Bedrijven, maatschappelijke organisaties, bonden en vele anderen die bijdragen aan de sportdoelstellingen in de breedste zin presenteren zich deze dag.Voor meer informatie over de SportFair zie SportFair_Algemeen

SportFair doelstelling
-De SportFair maakt mensen bekend met sport en stimuleert zo om te gaan sporten
-De SportFair ondersteunt overheidsbeleid en verenigingen om leden te krijgen
-De SportFair heeft aandacht voor gehandicapten- en ouderensport
-De SportFair biedt sportgerelateerde bedrijven en organisaties een podium om hun producten en diensten te laten zien
-De SportFair is een feestdag van de sport

Foto’s
U kunt de foto’s van de afgelopen SportFairs bekijken via ons Facebook account. Klik hier voor de foto’s

Youtube Kanaal
De organisatie zal de hele dag filmpjes van de SportFair maken. De filmpjes worden in een aparte omgeving gezet op YouTube. Deze filmpjes kunt u ook gemakkelijk aan uw vereniging website koppelen. Kopieer de link en uw sport blijft ook na de SportFair zichtbaar in beeld. Klik hier voor enkele voorbeelden van SportFair Youtube kanelen.

Ook voor ondernemers zijn er genoeg mogelijkheden om een mooie bijdrage aan dit top evenement te leveren. Informeer via info@sportfair.nl of http://sportfair.nl/contactformulier-bedrijven. Het is belangrijk voor de organisatie om ook door het bedrijfsleven ondersteund te worden. Op deze wijze kunnen zij een optimaal aanbod voor de sportverenigingen realiseren!