Nieuwe starter: Windrecht

Ook Windrecht voegt zich als startende ondernemer bij AREA071. Windrecht is een salesbureau dat alle aspecten van het salesspectrum tot in de puntjes beheerst. Rob Molenaar, de directeur, is groot geworden in dienst bij andere bedrijven en vond de tijd rijp om zijn kwaliteiten als ondernemer te gaan benutten.

Sterke sales, goede service en een persoonlijk contact met de opdrachtgever. Dat is waar Windrecht voor staat. Recht op het doel af en met oog voor een duurzaam resultaat. De match met AREA071 was snel gemaakt. Rob Molenaar: ‘In de wijde omtrek is er voor starters geen inspirerender werkplek te vinden, waar ook nog eens alles wat ondernemen betreft onder 1 dak samenkomt. De ideale start op een bedrijf op te bouwen. Het feit dat je met allerlei en zeer diverse andere ondernemers werkt maakt het des te dynamischer. De sfeer is goed en het totale pakket nog beter. Ik heb er zin in!’

Stefan Mizee (AREA071) is van mening dat Windrecht met recht een goede aanvulling is op de huidige populatie. ‘Wanneer ik naar onze eigen organisatie kijk, is sales nu het belangrijkste dat er is. Een goede uitvoering op dit gebied is moeilijk, het is echt een vak apart. Met Windrecht hebben wij ook weer een mooie starter in huis, waar wij zelf ook van kunnen leren..’

www.windrecht.com