Netwerkbijeenkomst Leiderdorpse Ondernemersvereniging (LOV) bij AREA071!!

Netwerkbijeenkomst Leiderdorpse Ondernemersvereniging (LOV) bij AREA071!!

Wij van AREA071 zijn zeer vereerd met het feit dat wij de komende netwerkbijeenkomst van de LOV mogen hosten op onze eigen locatie. De LOV die zich namens de talloze ondernemers, groot en klein, die Leiderdorp kent inzet voor belangenbehartiging en ook richting lokale overheid een sterke invloed heeft. De LOV die de laatste tijd een sterke en positieve verandering doormaakt. Die LOV is er voor en door ondernemers. AREA071 probeert met name voor startende ondernemers het platform te zijn waar alle aspecten van het ondernemerschap samen komen. Werkplekken, flexplekken, alle services en faciliteiten die men nodig heeft, partners, advies en coaching, lunch, borrels en events. Een goede relatie met de LOV kan niet ontbreken wat ons betreft. En die relatie is dan ook goed. Meer aandacht voor starters! Kortom, deze netwerkbijeenkomst is een mooie gelegenheid om samen iets te ondernemen en onze locatie ondernemersbreed te laten zien. Gaan wij een hoofdrol eisen? Nee hoor, wij faciliteren slechts..

Zien is geloven..

www.lovleiderdorp.nl