Nieuwe starter: 2tpt Productions

Jaaa hoor, daar zijn we weer. De AREA071 machine draait op volle toeren en wij kunnen jullie weer een nieuwe aanwinst melden.

2tpt Productions heeft besloten om zich middels een vaste plek aan ons te verbinden. 2tpt Productions bieden web en mobiel succes voor iedere gebruiker en aanbieder. Als fullservice webbureau verbinden zij hun klanten met hun eigen klanten via het web. Met de mooiste websites, de fijnste webshops en de slimste interactie op web en mobiel.

Volgens directeur Kevin Beeftink ‘passen zijn ideeen bij het concept van AREA071. Buiten het gemak van een alles inclusief prijs en wel een heel breed aanbod vinden hier allerlei ondernemersactiviteiten plaats. Netwerken, borrels, you name it. No nonsense, geen verrassingen en meer bieden dan er van je verwacht wordt voor een top prijs. Daar wil je toch gewoon bij zijn?’

Arjan Meester is blij met dit hoogwaardige IT bedrijf; ‘een totaalconcept voor bedrijven, die snel, kwalitatief goed en resultaatgericht werken. Buiten dat is Kevin natuurlijk een aansprekende jonge ondernemer en die hebben wij hier graag!’

www.2tpt.nl