Open Coffee Leiderdorp & Zoeterwoude 19 november 2012

Vanuit thuisbasis AREA071 is het alweer bijna tijd voor de volgende Open Coffee. Wij kunnen in ieder geval niet wachten, dus bij deze alvast de aankondiging! Vol trots melden wij u ook dat onze eigen pionier van het eerste uur Wendy Vos betrokken is bij de organisatie:

Jezelf onderscheiden als professional, het blijft belangrijk!

“Aan de slag met jouw huisstijl”

In navolging van de workshop Personal Branding tijdens de vorige editie van de OC Leiderdorp & Zoeterwoude, komt op 19 november a.s. Eliëtte Yilmaz-Bos van Studio GroenLicht een mini-workshop geven.
Als professional wil je een zo goed mogelijke indruk maken op jouw doelgroep.
Een professionele huisstijl helpt daarbij en zorgt voor een juiste uitstraling die past bij jouw imago.
Maar hoe kom je aan een goede huisstijl en wat is eigenlijk een goede huisstijl?
Past de huisstijl die je koos toen je net begon nog, of is het wellicht verstandig om er weer eens kritisch naar te kijken?
In deze workshop vertelt Eliëtte over gebruik van beeld, typografie, kleur en materiaal binnen huisstijlvormgeving.
Daarbij laat zij diverse mogelijkheden en toepassingen zien èn krijgen we gratis tips voor een juiste briefing bij het opzetten of restylen van jouw huisstijl.
Zij leert je kritisch te kijken om zo het beste uit jouw huisstijl te halen.
Graag tot ziens op maandag 19 november namens Eliëtte Yilmaz-Bos, grafisch vormgever/deskundige op het gebied van huisstijl/corporate identity

De Open Coffee vindt plaats bij AREA071, Sisalbaan 5a te Leiderdorp en duurt van 9.00 t/m 11.30 uur. Vooral komen, het belooft weer een mooie ochtend te worden! De koffie staat klaar..