AREA071: Het bruist en borrelt!

AREA071 is net een kernreactor. Wij zorgen voor reacties tussen allerlei componenten. Juist combinaties die nooit eerder zijn gemaakt hebben onze aandacht.. Twee fenomenen in de moderne wereld van ondernemen zijn toch wel de inmiddels beproefde #vrijmibo (vrijdagmiddagborrel) en de #startupweekends.Omdat de laatste veel organisatie vergt, wel op onze radar staat maar nu nog even niet hebben wij een meer dan coole variant verzonnen om laagdrempelig en vooral leuk kennis te maken met ons, onze starters en onze ruimte. Vanaf vrijdagmiddag 2 november hosten wij de #vrijmibo#startupyourweekend#071 borrel, oftewel de AREA071 borrel! Iedere starter die geïnteresseerd is in ons concept en deelname daaraan kan kosteloos aanhaken bij deze borrel. Vrije inloop vanaf 15.30 uur.. Maak kennis met onze enthousiaste starters en staf. Startupyourweekend dus. Geen gezeur, gewoon komen! Geen ingewikkelde constructies, maar iedere vrijdag. Neem je visitekaartjes en leuke medestarters mee..

Zien is geloven..