Lunchtime: Aanvulling op het aanbod van AREA071!!

Wij van AREA071 bieden onze starters een zeer uitgebreid en gunstig totaalpakket. Als er iets niet is, zorgen wij ervoor of wagen in ieder geval een serieuze poging daartoe. Net als goede koffie (zit in het standaardpakket, check) willen wij ook iets met lunch doen. Niet alleen omdat je doodgaat als je niet eet, maar het is ook een gezellig en informeel moment om rust te nemen van de werkzaamheden en tegelijkertijd te netwerken of gewoon te praten met de anderen.

Omdat wij binnenkort ook geïnteresseerden tijdelijk in staat gaan stellen om via zogeheten flexplekken met ons concept kennis te maken zijn wij eens nader onderzoek gaan verrichten naar de mogelijkheden. Inclusief binnen het standaardpakket gaat vanwege de flexibiliteit en wisselende hoeveelheden simpelweg niet. Dan maar een voordelige oplossing vanuit ons huidige netwerk. Met onze vaste cateringspartner Van Benschop Catering waren wij er gelukkig en zoals verwacht snel uit. Voor het luttele bedrag van 3,50 per persoon per dag kan men naar hartelust meelunchen in het AREA Cafe. Uiteraard hebben wij daarbij een gevarieerd aanbod. Meer informatie omtrent de flexplekken en hoe deze te boeken volgt deze week en voor nu wensen wij iedereen smakelijk eten toe.

Zien is geloven..