AREA071 open en in actie!

Nu wij officieel zijn geopend hebben wij voor diegenen die zich tot en met december 2012 aanmelden een spectaculaire actie: De 3 plus 3! Wat houdt het in? Je tekent voor 3 maanden en krijgt daar kosteloos nog eens 3 maanden bovenop. Een half jaar vaste werkplek bij ons, met alles dat je als ondernemer nodig hebt, voor de halve prijs. Want daar komt het natuurlijk gewoon op neer. Helder en transparant, geen bijkomende of verborgen kosten. Maar wel van alle voordelen profiteren. Zie ook www.area071.nl/acties

Een van die voordelen is het aanbod aan begeleiding en coaching op locatie. Onze partner Grant Thornton trapt dinsdag 9 oktober aanstaande af met een eerste spreekuur: van 10.00 t/m 12.00 uur komt Fred Stroombergen (AA) die onze starters de gelegenheid biedt om hun vragen te stellen en als vervolg op een later tijdstip het kennismakingsgesprek aan te gaan. Dat ligt uiteraard ook aan de behoefte zelf. Gebruik deze kosteloze buitenkans en pak dat voordeel!

Zien is geloven…