Nieuwe starter: Smokingverhuurshop

Na het succes en de positieve reacties op de aankleding van de heren van het management van AREA tijdens de Grand Opening hebben de dames van de Smokingverhuurshop besloten om zich als starter bij AREA071 te komen vestigen.

Behalve een stijlvolle onderneming vindt Bart Hoenen het een echte aanwinst voor AREA. ‘Een divers bedrijf met een hele slimme en doeltreffende propositie.’

Tanja Braakman van de Smokingverhuurshop zag al vroeg de mogelijkheden en kansen bij AREA voor hun eigen onderneming. ‘Een episch centrum met straks 75 startende ondernemers, events en een brede groep corporate partners met ook hun eigen netwerk. Daar wil iedere ondernemer toch bij zijn?’

Niet alleen de kleding is op maat. Ook de service kan tot het hoogste niveau in de branche gerekend worden. Even wat voordelen op een rijtje; Snel (online) besteld en snel in huis, levering door heel Nederland en altijd open 24/7..

SVS is gespecialiseerd in gelegenheidskleding. Zij hebben een uitgebreide en actuele collectie. Van klassiek tot modern. Smokings, rokkostuums, (kinder) jacquets en schoenen… Ze hebben op dit moment meer dan 500 kostuums in huis. Daarnaast zetten zij hun expertise in om medewerkers van een organisatie of club er tiptop te laten uitzien. Opmeten en aflevering van kostuums op locatie behoren tot de mogelijkheden. Gala, bruiloft of diner? Met een druk op de knop heeft u een kostuum in huis.

www.smokingverhuurshop.nl