Nieuwe starter: Palidos Licht & Advies

Het is dat het zulk positief nieuws is anders zou het bijna vervelend worden: we kunnen jullie weer een nieuwe starter presenteren! In deze voor AREA071 cruciale periode wat betreft het werven van een substantieel aantal starters zijn wij uiteraard blij met deze nieuwe aanwinst. Een letterlijk lichtpunt op de maandag.

Palidos Licht & Advies is een lichtadviesbureau dat zich bezig houdt met uw te verlichten omgeving. Zij zijn er van overtuigd dat een goed lichtontwerp de levenskwaliteit in steden, werkplekken en culturele ruimten aanmerkelijk kan verbeteren. Door het goed plaatsen van de juiste verlichting, creëren zij sfeer, functionaliteit, comfort en veiligheid en geven ze kwaliteit en karakter aan elke ruimte.

De juiste verlichting vereist niet alleen berekeningen maar ook een creatieve geest. Palidos Licht & Advies is uw partner voor het ontwerpen van een creatief lichtplan en het geven van deskundig lichtadvies.

Sander van der Hulst is blij om zijn intrek in AREA071 te nemen. ‘Niet alleen heb ik de verlichting voor AREA071 zelf verzorgd en is het voor mij eigenlijk de perfecte showroom, maar de dynamische omgeving, het contact met andere ondernemers en de begeleiding & coaching op locatie maken het natuurlijk een zeer renderende investering om hier mijn werkplek te huren.’