AREA071 goes TV WEST oftewel Visie goes televisie

[divider_line]Afgelopen woensdag.. De Grand Opening van AREA071, het vernieuwende concept op het gebied van huisvesting en ontwikkeling van starters. Enthousiast geopend door onze eigen burgemeester mevrouw Driessen. Talloze media aanwezig. Ook TV West heeft opnames gemaakt in het kader van #ondernemen in #071. En waar dat inderdaad anders te doen dan bij ons? Aanstaande zondag komt het in de 5e aflevering van West Business om 11.00 uur op TV West en wordt ieder uur herhaald. De beelden zijn veelbelovend met bijdragen vanuit AREA zelf, onze burgemeester en nog meer relevante personen. Wij hebben maar een advies voor jullie: Kijken!


[divider]

Kijk aanstaande zondag 30 september 2012

naar aflevering 05 van WestBusiness TV vanaf 11.00 uur, elk uur herhaald tot 16.00 uur!!

http://www.westbusiness.nl/WestbusinessTV

Daarin een verslag van de opening van Area 071 met deBurgemeester van Leiderdorp Laila Driessen.

Was u erbij? Draagt u regio 071 een warm hart toe? Wilt u graag op de hoogte blijven van de business in uw regio?

Mis het dan niet!