AREA071 officieel gestart!

Beste mensen,

Hartelijk dank voor jullie aanwezigheid, bijdrage, cadeau, aandacht, gedachten en gezelligheid tijdens onze Grand Opening afgelopen woensdag.

Wij kunnen zeer kort zijn over het resultaat van de gehele dag. Enkele honderden bezoekers, alle partners zijn geweest en naar volle tevredenheid. Ook flink wat belangstelling van startende ondernemers en zzp-ers. Wij hebben de dag als erg prettig en informeel ervaren en denken dat wij goed geslaagd zijn om over te brengen wat wij met ons concept beogen en te bieden hebben.

Een speciaal woord van dank willen wij nog aan de inzet van de gemeente Leiderdorp wijden. Vanuit het gemeentehuis was er een ruime delegatie aanwezig vanuit alle disciplines die het huis herbergt; raadsleden, ambtenaren, griffier, wethouders en natuurlijk de burgemeester zelf. De laatste heeft met een onovertroffen pleidooi ten gunste van AREA071 ons officieel geopend.

Het startschot is gegeven en wij zijn er klaar voor. Komende tijd zal al onze aandacht bij de werving van startende ondernemers en zzp-ers liggen. Schroom daarm niet om jullie hopelijk positieve ervaring met ons door te geven aan eenieder die geinteresseerd is. Wij zijn gebaat bij dergelijke ambassadeurs.

Ook het interne aanbod aan begeleiding, coaching en events op locatie zal binnenkort volledig worden uitgewerkt. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte van onze vorderingen en ontwikkelingen. Via de website maar ook via de mail.

Tijdens onze Grand Opening heeft Omroep West opnames gemaakt. De uitzending gaat over het ondernemersklimaat in Leiderdorp. Een klimaat waar wij ons steentje aan bij proberen te dragen. Het item wordt eind volgende week uitgezonden.

Tenslotte willen wij jullie nogmaals danken voor jullie enthousiasme. En wij zijn pas net begonnen….

Met vriendelijke groet,
Stefan, Arjan & Bart