#saambitie: Ruiten Vrouw verkrijgbaar bij Wolfslag

Per vandaag is de ruiten vrouw van onze netwerkactie #saambitie af te halen bij Wolfslag in Leiden. Wat is een kantoor zonder kantoorartikelen? Iedere ondernemer krijgt ermee te maken en je wilt natuurlijk goede kwaliteit voor een meer dan goede prijs. Wolfslag is al meer dan 80 jaar de speciaalzaak voor de regio Leiden en daarmee voor AREA071 een logische keus om de starters met ze kennis te laten maken. Patrick Wolfslag de eigenaar moest lachen toen wij hem vertelden over AREA en onze acties. ‘Zo simpel maar nog nergens op deze wijze uitgevoerd. Natuurlijk werk ik mee aan #saambitie!’ Ook het concept van AREA zelf draagt Patrick een warm hart toe: ‘In deze tijden een innovatief project van deze grootte neerzetten getuigt van ondernemerschap. Daarbij is het een mooi en sympathiek verhaal en goed voor het regionale ondernemersklimaat. Het feit dat er zo snel en zoveel partners zich aan AREA071 hebben verbonden zegt wat dat betreft genoeg. Ook qua aanmelding starters loopt het prima’.

Doe je nog niet mee met SAAMBITIE, geen probleem schrijf je hier in. Winnen kan nog altijd!!