Nieuwe starter: Gielkens Search & Recruit

Ondanks de vakantieperiode verwelkomen wij weer een nieuwe starter bij AREA071. Ook Gielkens Search & Recruit komt pionieren bij ons. Jong, talentvol en gedreven. Dat past goed bij de eigenaar Roel Gielkens. En pionieren bij AREA071 past goed bij ons allebei.

Talentvolle professionals voor vacatures zijn vaak moeilijk te vinden. De ideale kandidaten zijn veelal niet actief op zoek naar een nieuwe uitdaging en reageren daarmee niet op advertenties e.d. Gielkens Search & Recruit brengt deze kandidaten, die dus letterlijk onder de radar blijven, voor haar klanten in kaart. Dit doen zij door gebruik te maken van alternatieve en vernieuwende zoekmethoden. Het aanbrengen van de zogeheten ‘hard to find’ kandidaten is de specialiteit van Gielkens Search & Recruit.

Wij van AREA kunnen het voorgaande natuurlijk geheel onderschrijven. Word ook pionier en meld je aan!