7-update

Vanuit zonovergoten Leiderdorp aan het water berichten wij jullie de update ten aanzien van AREA071 tot en met maand 7: juli 2012. Ondanks het mooie weer en de vakantieperiode zijn de eerste pioniers gestart en maken samen met ons de laatste fase van ontwikkeling vol. Daar zijn wij erg blij mee. We kunnen nog enkele pioniers gebruiken bij AREA, meld je daarom aan via www.area071.nl/acties en informeer naar de zeer aantrekkelijke voorwaarden. Verder zijn wij druk bezig met de laatste afwerkingen van onze locatie, het gereed krijgen van de documentatie, het formaliseren met onze partners en last but not least het uitwerken van het programma dat wij samen met de Hogeschool Leiden aan het ontwikkelen zijn. Daarnaast ontwikkelen wij de dagelijkse routine; inkopen, onderhoud, schoonmaak en afhandeling van allerlei zakelijk verkeer. Zoals voorzichtig aangegeven vindt onze Grand Opening plaats op 19 september aanstaande. Een officiële uitnodiging volgt uiteraard maar jullie kunnen deze datum alvast in de agenda’s noteren. AREA houdt dan open huis; van 10.00 t/m 18 uur kunnen jullie komen kijken naar onze eerste locatie. Vanzelfsprekend zorgen wij voor aantrekkelijke activiteiten en genoeg hapjes en drankjes. Om 16.00 uur wordt AREA officieel geopend, dus mis het niet!!