Nieuwe starter: Lets get organized!

Wij presenteren u een van onze pioniers: Ri-Organizing komt onze gelederen versterken. Een goed contact via de lokale Open Coffee en een wederzijds goed gevoel. Daarbij is Francine Nijkamp starter en hebben wij van AREA071 een relevant en leuk concept hiervoor. Zelfs voor de kritische blik van een budget coach blijken wij een voordelig en aansprekend aanbod te hebben.

Ri-Organizing adviseert in organisatie en optimalisatie van werk- en/of woonomgeving èn financieel huishouden. Een opgeruimde en gestructureerde omgeving maakt het leven een stuk makkelijker. Hoe kun je je tijd zo benutten, zonder dat je je gehaast voelt? Hoe kun je je spullen, documenten of digitale archieven zo beheren, dat alles benodigde informatie snel terug te vinden is met een gevoel van overzicht en controle? Een professional organizer begeleidt en adviseert bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte. Ri-Organizing geeft inzicht in de huishoudelijke financiën door uitgaven op de inkomsten af te stemmen. Een budgetcoach helpt je bewust te zijn van je financiën, leert je zonodig te budgetteren en zelfredzaam te worden in het plannen van je financiële huishouden nu en in de toekomst.

Francine motiveert haar keuze als volgt: ‘een mooie werkplek van alle gemakken voorzien, voordelig en flexibel, met daarbij nog een prima netwerk, grote partners en goede spreekruimten en een bemande receptie. Ideaal voor een kleine zelfstandige ondernemer’.

Wij van AREA kunnen het voorgaande natuurlijk geheel onderschrijven. Word ook pionier en meld je aan!