Verse koffie, zuivere koffie!

Afgelopen week berichtten wij u reeds over onze samenwerking met Open Coffee Leiderdorp. Die samenwerking miste eigenlijk nog 1 cruciaal ingredient. U raadt het al, de lekkerste koffie die er is natuurlijk!

Vol trots en met een heerlijk aroma kunnen wij u melden dat onze zoektocht is geslaagd. Wij hebben Simon Levelt Leiden als partner weten te strikken. Omdat wij voor onze starters en partners nu eenmaal het beste willen. Omdat eigenaars Renate en Willem Joosten echte ondernemers zijn met passie voor hun product.

Koffie en thee zijn hun passie. Logisch dus, dat het vakmanschap ongeëvenaard is. 
Bij Simon Levelt Leiden vindt u de lekkerste koffie en thee, van de allerbeste kwaliteit. En dat niet alleen. 
Zorg voor mens en milieu staat bij al onze producten voorop. 

In de winkel kunt u kiezen uit een zeer uitgebreid en steeds wisselend assortiment. De koffie wordt voor u versgemalen in de winkel. Helemaal afgestemd op de zetmethode en apparatuur. 
En voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt een passende thee afkomstig uit alle windstreken.

Volgens Stefan Mizee van AREA is goede koffie onlosmakelijk verbonden met goed ondernemerschap. ‘Momenten van ontspanning met een lekker bakkie heeft iedereen nodig. Even zitten in ons café en wat kletsen met andere ondernemers of je eigen klanten. Wij merken dat iedereen de koffie heerlijk vindt. Dat vinden wij ook en een dergelijke partner verdient daarmee alle exposure’.

Willem Joosten is blij met het verse partnerschap: ‘Een innovatief concept gericht op startende ondernemers in de regio Leiden. Buiten dat spreekt de hele opzet en insteek ons erg aan. Gebruik maken van duurzame oplossingen in de ruimte, de koppeling met onderwijs, de inzet van echte starters voor bijvoorbeeld verlichting en balie en natuurlijk het meer dan volledige pakket voor de starters ademen ondernemerschap en passie uit! Wij dragen daar graag ons steentje, of eigenlijk boontje, aan bij…’

Kom ook proeven, wij nodigen u graag uit op de koffie!