Thuis voelen maar niet thuis werken?

Ondernemen vanuit huis? Nog geen zin om een bedrijfsruimte te huren? Kijk je op tegen de extra kosten voor het huren van een werkplek of kantoor? Voor die starters, zzp-ers en ondernemers die momenteel vanuit huis werken hebben wij een mooie aanbieding.

Voor de prijs van 1 maand kun je van 1 juli tot 1 oktober aanstaande een vaste fulltime werkplek bij AREA krijgen. Inclusief gebruik van alle faciliteiten. Inclusief deelname aan de events. Inclusief begeleiding en coaching. Inclusief netwerk. Dat zijn dus geen extra kosten maar een prima en voordelige investering waaraan wij een prachtig rendement koppelen. Feitelijk zeggen wij 4 halen 1 betalen! Uiteraard geheel vrijblijvend dus zonder aanvullende verplichtingen en kosten. Omdat wij geloven in de vrijheid van ondernemen, de vrijheid van keuze en de kracht van ons eigen concept.

Dus maak snel een afspraak om eens te komen kijken. Wij beloven dat je je thuis zult voelen. Maar dan wel in een op en top ondernemerslocatie!

Test AREA