Say Yes to Renault!

Samen met onze mobiliteitspartner Kamsteeg Auto Lease en de leverancier van de nieuwste Renaults De Jongs Autobedrijven vond vanmiddag de overdracht plaats. Omdat naast de starters ook het management representatief vervoer nodig heeft zijn wij ontzettend blij met deze franse chique. Uitgevoerd in de inmiddels bekende AREA kleuren en voorzien van de modernste snufjes staan de bolides klaar om alle zakelijke bezoeken af te leggen. Mooie voitures, een prima aanbieding en uiteraard een meer dan bevredigend partnerschap. Profiteren van elkaar en het netwerk, een ander wat gunnen en bovenal kwaliteit. Dat past bij ons en dat past evengoed bij Kamsteeg Auto Lease en De Jongs Autobedrijven. Ook de laatste heeft met een leuk financieel gebaar bijgedragen aan het AREA071 concept en de uitvoering daarvan. De leenauto’s voor onze starters en zzp-ers staan uiteraard startklaar en afgetankt voor de deur! Welke pioniers stappen er als eerste in? Kijk eens op www.area071.nl/acties voor meer interessante aanbiedingen.

Drive your business!!!