#Saambitie: Klaveren heer verkrijgbaar bij Grant Thornton Leiden!

Ook partner van het eerste uur Grant Thornton doet graag mee met onze #saambitie actie. Volgens Ron Hogenboom is het ‘voor starters en zzp-ers de manier om snel en op een leuke manier binnen de regio Leiden (071) te netwerken. Buiten dat, spectaculaire prijzen en een aangename kennismaking met het AREA071 concept dat zich richt op bedrijfshuisvesting en ontwikkeling van starters en zzp-ers maakt deze actie zo aantrekkelijk’. Zo is dat, Ron! En wij voegen er nog aan toe dat deelname aan #saambitie laagdrempelig, gratis en vrijblijvend is. Jullie kunnen de klaveren heer vanaf nu ophalen bij de Leidse vestiging van Grant Thornton..

Jullie weten inmiddels hoe het werkt:

1. Inschrijven;
2. Ontvang jouw basisset om mee te ruilen;
3. Verzamel de plaatjes door kaarten af te halen bij diverse partners of instellingen;
4. Verzamel de winnende combinaties of gewoon het hele kaartspel en win fantastische prijzen.

Kortom, schrijf je in via http://www.area071.nl/saambitie/ en volg de instructies. Wil je gewoon een keer langskomen, kennismaken of kijken hoe het concept in elkaar zit? Jullie zijn uiteraard van harte welkom!

Game On