#Saambitie: Klaveren vrouw vanaf nu verkrijgbaar bij Simon Levelt Leiden!

Onze Saambitie actie is inmiddels gestart en de eerste inschrijvingen komen nu binnen. De basissets met kaarten worden verstuurd dus het spel kan nu echt beginnen. Gaandeweg maken wij enkele locaties van de plaatjes bekend. Zo is de klaveren vrouw verkrijgbaar bij Simon Levelt Leiden aan de Botermarkt, zij verzorgen de heerlijke koffie van AREA071. Jullie kunnen in de winkel een set ophalen, je krijgt dan een aantal klaveren vrouwen zodat je deze met andere deelnemers kunt ruilen. Het makkelijkste gaat dat op de bekende netwerkbijeenkomsten in de regio of via de social media met #saambitie. Verzamel de winnende combi’s of gewoon het hele spel. Doe het zo snel mogelijk en pak die prijzen! Binnenkort volgen meer locaties…

Game On!