400 volgers op @area071

Weer een heugelijk feitje voor de liefhebbers: zojuist hebben wij de grens van 400 volgers op Twitter doorbroken. Dat is mooi maar wat betekent dat voor AREA071 en haar concept? Een groter bereik en een waardevol platform voor feedback, informatie en ondersteuning. Social media zijn onlosmakelijk verbonden met onze marketing strategie. Wij bevinden ons nog steeds in fase 1: Spread the word.. Vanaf nu gaan wij de spanning opvoeren, de acties gaan van start en projectgroep Eigenwijs heeft ons netwerkspel #saambitie gereed gemaakt voor lancering. Hou ook de andere media in de gaten, daarin zullen wij ook regelmatig gaan verschijnen. De opening van AREA komt steeds dichterbij en de spanning loopt op.. Wij hebben er zin in! Onze partners hebben er zin in en aan de aanmeldingen te zien onze starters ook.. Interesse vanuit het hele land valt ons ten deel. Wij werken graag samen en leren van anderen is verplichte kost.