And ACTION…

Met de oplevering van onze ruimte en de zomer in het zicht hebben wij een aantal killer acties bedacht:

1. TEST AREA
Voor de moderne pioniers hebben wij de test area. Hier kunnen na oplevering de eerste enthousiastelingen zeeeeeeeeer voordelig meewerken aan de laatste fase voor de opening van AREA071. Meedenken, meeontwikkelen en voordelig een werkplek! Dat is alleen voor de echte innovators weggelegd..

2. TRY & BUY
Voor de geïnteresseerde starters en zzp-ers hebben wij een verlengde zomer gecreëerd: eerst rustig op vakantie en vanaf september 2012 zes maanden werken bij AREA071 voor de prijs van drie! Wat zegt u? Drie? Ja, echt…

Meld je dus snel aan want de plaatsen voor deze acties zijn beperkt.. Meet our Seats!

3. #Saambitie .
Bedacht en uitgevoerd door projectgroep Eigenwijs van de Hogeschool Leiden. Een enerverend netwerkspel waarbij fantastische prijzen zijn te winnen. Doe mee, verzamel de kaarten en cash die prijzen met de winnende combinaties. Ipads, tegoedbonnen Bol.com en gratis werkplek bij AREA zijn de te winnen prijzen. Meedoen is nog leuk ook en leidt je langs allerlei relevante plaatsen in Leiden en omgeving (071) waarmee je als ondernemer te maken krijgt. De locaties van sommige kaarten worden later bekend gemaakt

Game on!

And CUT…