Startupweekend Eindhoven

Afgelopen weekend heeft AREA071 in de persoon van Bart Hoenen deelgenomen aan het #sweindhoven. Wij zouden dit graag eens bij ons willen organiseren, wat een event! Intensief, enerverend en leerzaam.. Nieuwe mensen, mooie ideeën en onvoorstelbaar wat in 1 weekend wordt gerealiseerd. Netwerken, coaching en pitchen.. Daar draait het allemaal om. Voeg daarbij de tijdsdruk en de coole omgeving van Strijp-S/ Seats2meet en je weekend is compleet. Als AREA071 willen wij de regio Leiden (071) een boost geven met het organiseren en binnenhalen van dit soort events.

Kortom, zeker voor herhaling vatbaar. Belangrijk is de deelname van corporate partners die zowel coaching en begeleiding van de teams als een bijdrage aan het concept in het algemeen leveren. Alles geheel volgens de AREA visie: de mix van startups, onderwijs/wetenschap en corporate!

www.startupweekend.org
www.startupweekendeindhoven.nl