Eerste prijzen voor #SAAMBITIE bekend!

Kom naar beneden en sla uw slag… De Saambitie Competitie gaat bijna officieel van start. De kaartspelen komen eind van de week van de drukker. De uitnodigingen liggen al klaar. Wij hebben naar aanleiding van ons eerdere nieuwsbericht reeds een aantal voorinschrijvingen mogen ontvangen, zij ontvangen hun sets in de loop van volgende week. Ook de speciale Saambitie pagina op de website is praktisch gereed voor lancering.

Het lijkt ons het perfecte moment om ook maar eens wat prijzen te gaan noemen. Deelnemers maken kans op Ipads, Iphones, periodes gratis werken en een aantal extra prijzen die gefaseerd en in combinatie met onze partners bekend worden gemaakt. De winnende combinaties worden op onze actiepagina bekend gepubliceerd.

Het doel van het spel is simpel; verzamel de complete set. Dit doe je door te ruilen met andere deelnemers, kaarten op te halen bij onze partners en allerlei netwerkevents te bezoeken. Ondernemen dus. De prijzen zijn voor diegene die als eerste de winnende series bij elkaar heeft. Je kunt dus meerdere prijzen winnen. Wij maken een aantal keren per week tussenstanden en interessante weetjes en mogelijkheden om snel extra kaarten te verkrijgen bekend. Check dus ook de Twitter @area071 of #saambitie.

Doe mee en schrijf je nog enkele dagen via de onderstaande voorinschrijving in. Meedoen is laagdrempelig, leuk en vrijblijvend. Er zijn meer dan genoeg kaarten in omloop om de ontbrekende kaarten bij elkaar te krijgen. Verzamel het complete kaartspel en win fantastische prijzen!

[divider_line]
[easy_contact_forms fid=4]